Tante Pollewop Logo


 
   

Boys will be Boys

Jouw kleine rakker wil graag een ruig feestje. Hiervoor hebben wij een aantal thema’s uitgewerkt. We richten ons meer of de onderbouw van de basisschool, maar passen ons zeer makkelijk aan op andere leeftijden.

- Brandweer
- Astronauten
- Piraten
- Ridder


Tante Pollewop transformeert jullie huiskamer en/of tuin in een echte opleidingsruimte voor de stoerste feestjes met een echt diploma als afsluiter.

Brandweer - Als echte brandweerman lopen we de volledige training door, en slagen alle aspiranten. Uiteraard wordt de volledige brandveiligheid gegarandeerd.

Astronauten- Vlieg met Tante Pollewop in de raket mee naar de maan en bekijk de sterren van heel dichtbij. We gaan dingen doen die een echte ruimtevaarder ook doet. Ben jij klaar om af te tellen om te vertrekken?

Piraten - Arrhhhg, de piratenvlag wordt gehesen, schip ahoi naar het volgende avontuur. Op zoek naar de schat goed verstopt en alleen vindbaar voor de aller slimste zeeschuimers.

Ridder- De ridders trekken hun kostuums aan en krijgen echt les in zwaardvechten om ongure types te verslaan en hulpeloze wezens te redden.

Uiteraard zijnook de stoere meiden, prinsessen en overige typetjes welkom bij deze feestjes. Tante Pollewop heeft voldoende mogelijkheden om de dames ook van passende kostuums te voorzien. Wij houden echter wel rekening met de feestwens van de jarige en gaan zijn feestje uitvoeren.

Wens je meer informatie, vul een antwoordformulier in bij het “kopje” contact of neem telefonisch contact met ons op 06 30095024. Wij vertellen graag meer.


   
   

   
    © dpw-services.com