Tante Pollewop Logo


 
   

Hippe Kippen

De meiden die te groot, stoer of te hip voor een verkleedjurk zijn hebben natuurlijk nooit gezegd dat zij roze niet leuk vinden, of welke andere kleur dan ook. Wij hebben de volgende thema’s gemaakt die jouw dame vast aanspreken:

- Beauty
- Fotoshoot
- Mode


Beauty - Samen gaan we van jullie huiskamer een beautysalon maken. De dames mogen zelf een stuk huidverzorging maken en op doen, nagels lakken en veel meer.

Fotoshoot - Wij werken samen met Kyon van Pictures Dream voor een zeer gezellige professionele shoot. We verzorgen een leuke workshop passend bij het thema wat de jarige kiest. Wij adviseren jullie daar graag in. Uiteraard wordt de ruimte gezellig en in thema aangekleed.
Wij hebben onder andere de volgende shoots gedaan; Seizoenen (voor een kalender), Modeshoot, Kleurshoot en Film thema. Wij bespreken heel graag de zeer diverse mogelijkheden. Wij attenderen u ook op de website van www.picturesdream.nl.

Voor sommige thema’s zijn echter extra kosten, aangezien wij niet voor alle thema’s materialen in huis hebben. Maar dit gaat allemaal in overleg en binnen jullie budget.Mode - De dames krijgen een artikel die zij mogen stylen in hun stijl en smaak. Daarna gaan we dit aantrekken en oefenen voor een echte modeshow met toeschouwers; te weten jullie eigen pap en mam, maar ook de ouders van de rest van de meiden. Zij worden namelijk een half uurtje voor het einde van het feestje uitgenodigd om te komen kijken. Dit geeft veel gezonde spanning en hilariteit.In overleg hebben wij diverse mogelijkheden. In het budget zit een T-shirt. Seizoenartikelen, zoals handschoenen, slippers of regenlaarsjes zijn ook erg leuk, maar hebben een meerprijs.

Wens je meer informatie, vul een antwoordformulier in bij het “kopje” contact of neem telefonisch contact met ons op 06 30095024. Wij vertellen graag meer.


   
   

   
    © dpw-services.com