Tante Pollewop Logo


 
   

Droomthema's

Dromen zijn tweeledig uitlegbaar. We hebben themaís waarbij je weg kan dromen, maar ook themaís om echt te dromen/slapen. Uiteraard staan wij open voor nieuwe themaís waar jullie jarige job van droomt. De al bestaande droom themaís zijn als volgt:

- FeeŽn
- Zeemeerminnen
- 1001 Nacht
- Slaap feestje Pink Party of 1001 Nacht (alleen op aanvraag)


FeeŽn - Het feeŽn feestje is een heerlijk verkleedfeest waarbij Tante Pollewop jullie huiskamer heeft omgetoverd tot een FeeŽn bos.Zeemeerminnen Ė Het zeemeerminnenfeestje is alleen geschikt indien jullie je eigen zwembad thuis hebben waar de kinderen kunnen spelen met hun zeemeerminflippers. We wanen ons met allerlei thema spullen in de onderwaterwereld.

1001 Nacht Ė Het feestje in oosterse sferen. We hebben sjaaltjes met belletjes en echte oosterse slippers. Met veel warme en glimmende kleuren toveren wij jullie huiskamer om in een sprookje.

Slaapfeestje Pink Party of 1001 Nacht (alleen op aanvraag) - Omdat de slaapfeestjes zo specifiek zijn, hebben wij hier eerst een uitgebreide intake voor nodig, om alles met u af te stemmen. Tante Pollewop blijft zelf niet slapen, en zal niet verantwoordelijk zijn voor de nachtelijke activiteiten.

Wens je meer informatie, vul een antwoordformulier in bij het ďkopjeĒ contact of neem telefonisch contact met ons op 06 30095024. Wij vertellen graag meer.


   
   

   
    © dpw-services.com