Tante Pollewop Logo


 
   

Wiebelkonten en Wijsneuzen

He nee, niet weer zo’n suf feestje waarbij je alleen de verplichte dingen moet gaan doen? Wij doen het lekker even anders bij de volgende feestjes:

- Drakenrijders van Berk
- Voetbalfeestje
- Lego
- Mysterie feestje (alleen op aanvraag)
- Restaurant


Drakenrijders van Berk - Jouw kanjer heeft de films en misschien de series op de televisie al vaak genoeg gezien. Wij kunnen ons voorstellen dat jullie het samen leuk vinden om de hoofdkarakters en hun draken nog even te bestuderen. Hiervoor hebben we alle karakters in de intake opgenomen. Wij toveren de tafel en ruimtes om naar een heuse Vikingsfeestruimte! We vertellen je graag meer in een intakegesprek.

Voetbalfeestje - Voor de echte voerbalgek hebben wij een voetbalfeestje. We maken landenteams en gaan een feestelijk minitoernooi uitvoeren. Uiteraard houden we rekening met een slecht weer scenario, maar het is uiteindelijk wel uw eigen keuze. Maar echte bikkels laten zich door een spatje regen niet het veld uit slaan!


Legofeestje - Op tafel staan de lego drink mokken, waar je een echt wagen mee kan maken. Hoe stoer is dat. Jullie krijgen allemaal je eigen legohelm en met een startpakketje mag je laten zien wat je waard bent. Kun jij maken wat er gevraagd wordt? We kleuren je eigen lego poppetje, spelen diverse spelletjes en bouwen ons suf op de legoplaten.

Mysterie feestje (alleen op aanvraag)
Het mysterie feestje hebben we al een keer mogen verzorgen. Omdat dit een klant specifiek feestje is, welke we op uw locatie moeten uitzetten, zit hier een persoonlijke intake bij.

Wens je meer informatie, vul een antwoordformulier in bij het “kopje” contact of neem telefonisch contact met ons op 06 30095024. Wij vertellen graag meer.   
   

   
    © dpw-services.com