Tante Pollewop Logo


 
   

Bij de beesten af

Bij de beesten af is gebaseerd op diverse feestjes met een dieren thema:

- De beer is los
- Honden
- Dino
- Op safari


De beer is los - De hele kamer of tuin vol met beren. Een speurtocht op zoek naar de honing als echte stoere kampeer beren. Zeg het maar en de beer gaat los?

Honden - Met alle hondenvriendjes en vriendinnetjes gaan we met hondenoren op en leuke spelletjes doen. Eet uit een hondenbakje, maak je eigen halsband en ren achter de bal aan…. Grote hilariteit dus!


Dino - Met een dinostaart, masker gaan we meer leren over alle dino’s. We zoeken fossielen en maken onze eigen historische kunstwerken.
Op safari - Voor alle slingerapen, kwetterende ara’s, sierlijke hindes en brullende leeuwen is hier de uitkomst: een junglefeestje. Met je tropenhoed en je verrekijker ga jij met je vriendjes op safari…door je eigen woonkamer en de achtertuin.
Tante Pollewop slingert allerlei attributen de kamer is en transformeert de kamer in een echte jungle met spellen, posters, veel knuffels en veel meer.


Wens je meer informatie, vul een antwoordformulier in bij het “kopje” contact of neem telefonisch contact met ons op 06 30095024. Wij vertellen graag meer.

   
   

   
    © dpw-services.com