Tante Pollewop Logo


 
HomeWat krijg ik?PrijzenExtra'sEventsContact
   

Wie zijn wij?

Tante Pollewop
Mijn naam is Wanda Cox. Na een gedegen aantal jaren werkervaring in evenementenorganisatie en hospitality, kwam ik zonder werk te zitten. Aangezien ik moeder ben van drie jonge kinderen, een jongen en twee meiden, had ik voldoende om handen, maar toch bleef het kriebelen om iets op te pakken.

Als er een feestje verzorgd mag worden ben ik in mijn element, en duik in een idee en werk dat tot in de puntjes uit. Ik ben creatief, ga geen uitdaging uit de weg en ben een ware regelneef. Alle drie mijn kinderen zijn ze gek op feestjes, dus ik ben gewend aan “kritisch” publiek!

Steeds vaker kreeg ik de vraag waarom ik niet voor mijzelf wilde beginnen. Dus, zo gezegd zo gedaan, Tante Pollewop was geboren. Ik heb veel mensen gesproken, maar vooral Nicolette Breunisse, heeft mij een vliegende start gegeven tot wat Tante Pollewop nu is.

Nu een paar jaar verder heb ik de thema’s uitgebreid en aangevuld met mooie spullen om alle Tante Pollewop feestjes onvergetelijk te maken.

Workshops, bedrijfsfeesten en overige activiteiten
Omdat ik steeds vaker aanvragen krijg naast de kinderfeestjes voor workshops en opzetten van evenementen, ben ik dat erbij gaan doen. Je kan hier meer over terugvinden bij Tante Pollewop Events.

Team
Samen met een aantal enthousiaste en gediplomeerde mensen, elk met hun kwaliteiten en ervaringen, verzorgen wij geweldige feestjes. Mijn team bestaat uit diverse mensen met een kind gerichte opleiding waar veiligheidsdiploma’s ook een onderdeel van zijn. Iedereen is in uiterst bekwame en veilige handen.

Locaties
Tante Pollewop levert themafeestjes, thuis of op (catering)locatie. Wij hebben een aantal geweldige locaties uitgezochtwaar wij mee samenwerken. Wij informeren je graag over de talloze mogelijkheden!

Dus hier staan wij vol ervaring en vertrouwen!

Bij Tante Pollewop kan je onbezorgd genieten

van een onvergetelijk feest!

   
   
 

Algemene voorwaarden
   
    © dpw-services.com